Mitä muuta haluat kokea?

 

Samppanja-tasting

10 vieraat

1-2h

1500€ + samppanjat (560-680€)

Viinitasting on mahdollista pitää myös satamassa.

Ainutlaatuisen samppanjatastingin aikana opitte tuntemaan ja arvostamaan uudella tavalla samppanjan ominaisuuksia - värin vivahteita, kuohumisen astetta ja aromeita. 
 

Kokenut samppanja-asiantuntija Juha Lihtonen opastaa ammattitaidolla ja intohimolla seurueenne samppanjoiden kuplivaan maailmaan. Kiehtovan samppanjamaailman ymmärtämiseen tarvitaan kaikkia aisteja. La Lux -miehistö kutsuu teidät aistilliseen ja ainutlaatuiseen kokemukseen. 
 

ChampagneTasting_03.png
LaLux2022_kuva_Pihla_Liukkonen_Kontrastia-134.jpg

Viini-tasting

10 vieraat

1-2h

Viiniasiantuntija 1500 €  + viinit 66 €/hlö

Viinitasting on mahdollista pitää myös satamassa.

Sommelier Juha Lihtonen kuljettaa teidät syvälle viinien maailmaan 30 vuoden kokemuksella. Hän esittelee seurueellenne tekniikat, joiden ansiosta maistatte viinien hienovaraisimmatkin vivahteet. Oppien avulla voitte jatkossa nostaa illallisenne uudelle tasolle parittamalla juuri oikeat viinit ja ruoat.

 
 

Taikaa risteilyllä

4-20 vieraat

1h

Tästä palvelusta voi nauttia satamassa tai merellä seilaten

Tässä elämyspaketissa upeat näkymät ja loistava palvelu yhdistetään ripaukseen taikuutta.

Maailmanluokan viihdetaituri, taikuri-mentalisti ja psykologian mestari Xavier Crow Australiasta on urallaan valloittanut monia sydämiä ja mieliä ympäri maailman. Nyt Xavier on taikomassa unohtumattomia iltoja yhdessä La Luxin miehistön kanssa.

LaLux2022_kuva_Pihla_Liukkonen_Kontrastia-174.jpg
 
ChocolateTasting_01.jpeg

SuklaA-tasting

10 vieraat

1h

Tästä palvelusta voi nauttia satamassa tai merellä seilaten

Xoclabin konvehdit ovat niin kauniita – kuin taideteoksia!
Suklaatasting on herkullinen tapa viettää yhteistä aikaa. Muutamakin suupala tarjoaa elämyksen, jossa yhdistyvät erilaiset tekstuurit ja makuvivahteet. 

 

Artisti tai DJ

12 (merellä)  ja 24 (satamassa) vieraat

1-2 h

Tästä palvelusta voi nauttia satamassa tai merellä seilaten

Jahdeillamme viihdetarjonta voidaan suunnitella toiveidesi mukaan. Voimme luoda tilaisuuteen haluttua tunnelmaa artistin avulla. Elävällä musiikilla saamme seurueesi liikuttumaan tai liikuttamaan lantiotaan musiikin tahtiin artistista riippuen. 

Close up of couple clapping in theater
 
LaLux2022_kuva_Pihla_Liukkonen_Kontrastia-147.jpg

Yksityinen keittiömestari

2-10 vieraat

1,5 - 2h

Tutustu La Lux Menuun tästä. 

Tästä palvelusta voi nauttia satamassa tai merellä seilaten

Ikimuistoinen makumatka upeissa merimaisemissa. Italialainen keittiömestarimme Sorento on suunnitellut menun, joka kruunaa elämyksenne satamassa tai merellä.

 

Neljän ruokalajin La Lux -menu on yhdistelmä puhtaimpia suomalaisia ja hienoimpia italialaisia ​​raaka-aineita. Välimerellinen ja pohjoismainen fuusiokeittiö hurmaa takuulla sinut ja seurueesi. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta fine dining -elämyksestä meren äärelle.

 

olemme palveluksessasi

Matkusta kanssamme upeisiin suomalaismaisemiin ja vieraile sinulle sopivissa tai tapaamistesi kannalta suotuisissa satamissa. Luksusjahdilla tämä on mahdollista.

 
LaLux_FinalLogo_white-03.png

+358 50 4418100